Täällä Bryssel!

Share |

Tiistai 19.6.2018 klo 22.39


Työ Brysselissä on alkanut Euroopan parlamentin jäsenenä vauhdikkaasti. Ensimmäisten päivien aikana on saanut tutustua meidän oman maan meppiryhmään, Alde-ryhmääni ja lukuisiin virkamiehiin ja avustajiin. Jo ensimmäisinä päivinä sain paljon uusia työkavereita useista eri maista. Kaikki me täällä työskentelemme entistä paremman Euroopan eteen. 

Hyppäsin liikkuvaan junaan, ja se näkyy erityisesti valiokuntatyössä. Heti pääsee äänestämään Kiinaa, Venäjää ja Irakia koskevista asioista ulkoasiainvaliokunnassa. Papereita, uusia asioita ja päätettävää tulee pikavauhdilla. Silti asiat tälläkin areenalla ovat ihmisen kokoisia ja meitä eurokansalaisia koskettavia.
 

Eurokuva3.jpg


Työskentely Brysselissä jatkuu pitkälti heinäkuuhun. Tässä ehtii ottamaan hyvän startin ennen kesätaukoa. On hienoa olla yksi Suomen mepeistä, ja päästä mukaan päätöksentekoon Euroopan tasolla.
 
Kelit eivät täällä Belgiassa ole sen hääppöisemmät kuin Suomessakaan. Tosin ulkona ei ehdi olemaan kuin vähän työmatkasta. Juhannusta odotan yhtä innokkaasti kuin ainakin. Saunaan ja uimaan on päästävä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini