Piirikokous Kuusamossa

Share |

Perjantai 8.11.2013


Tie vie viikonlopun piirikokoukseen Kuusamoon. Keskustaväkeä on varmasti sankoin joukoin liikkeellä. Maan suurin Keskustapiiri saa uuden puheenjohtajan. Kymmenen vuoden pestinii mahtuu valtava määrä kokouksia, tapahtumia, vaaleja, tupailtoja ja maakunnan kiertämistä. Menestystäkin on tullut ja mennyt. Ennen kaikkea vaikuttaminen Keskustapiirin johdossa on antanut upeita ystäviä ja järjestöväen kohtaamisia. Kiitos niistä.

Tie vie myös Brysseliin. Olen ilmoittanut olevani käytössä Euroopan Parlamentin vaaleihin. Kunta, maakunta ja eduskunnan päätöksenteon kokemuksella parlamentissa vaikuttaminen kiinnostaa. Komission asetukset ja parlamentin direktiivit säätelevät suurta osaa Suomen lainsäädännöstä. Maatalous ja aluekehittämisen rahoitus neuvotellaan myös Brysselissä. Meppinä haluan olla ajamassa maamme etuja, erityisolosuhteista johtuvia poikkeustarpeita, parhaita rahoitusratkaisuja ja lisäämään ihmisten tietoisuutta Euroopan asioihin.
Kuusamon viikonvaihteessa nähdään ja kuullaan muutakin kuin politiikkaa. Piirikokouksen lisäksi ohjelmassa on puheenjohtajien kohtaaminen paneelissa, iltamat yllätysohjelmineen ja koillismaalaista talvieksotiikkaa etelästä tulleille. Ajattelimpa lausua omia runojakin. Kuusamossa tavataan!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini