Ehdokkaana Keskustan puoluevaltuuston johtoon

Share |

Maanantai 9.11.2020


Koen suurta mielenkiintoa osallistua Keskustan puoluetyöhön. Juuri nyt meitä kaikkia tarvitaan rakentamaan keskinäsitä luottamusta, nostamaan politiikan keskiöön meille aattellisesti tärkeät asiat ja vahvistamaan jäsenistömme aktiivisuutta. 

Olen ollut monessa mukana. Järjestötyö, kansanedustajan ja mepin kokemus sekä kuntapäättäjän osaaminen ovat käytössänne. Puoluevaltuuston puheenjohtajana olisin yhteistyökykyinen, ratkaisukeskeinen, innostava ja kokenut. 

Haluan:

VAHVISTAA puolueemme keskinäistä luottamusta. Keskustan aate ja yhteiskunnallinen ote on kantanut yli 114 vuotta. Meillä on paikkamme Suomalaisessa yheiskunnassa. Luottamus itseen ja tekemiseen on palautettava. Tässä kansanliikkeessä jokainen kanssamatkustaja on meille tärkeä ja pitää tulla kuulluksi.

Haluan:

VAHVISTAA Keskustan aatteellista politiikkaa. Puolueen linjausten ja politiikkaohjelmien sisällön tulee näkyä päätöksissämme aina paikallistasolla valtakunnan hallituslinjauksiin. Kokoamme jälleen työryhmiä linjaamaan politiikkaamme. Työ on otettava tosissaan ja annettava tuloksille sille kuuluva arvo.

Haluan:

VAHVISTAA meille tärkeiden asioiden edistämistä. Emme pysty miellyttämään kaikkia. Nostetaan keskiöön muun muassa kestävä luontosuhde, koko maan elinvoimaisuuden edistäminen ja yrittelijäisyyden ilmapiirin kannustimet.

Haluan:

VAHVISTAA aktiivisten jäsentemme osallistumista ja puoluevaltuuston asemaa. Politiikan valmisteluun, keskusteluun ja päätöksentekoon tulee kuulua mukaan koko puolueemme porukka. Haluan uudistaa valtuuston työskentelyä vastaamaan jäsentemme toiveita: lisää toimintaa kokousten väliin, työpajoja kokouksiin, valiokuntapaikka jokaiselle jäsenelle sekä suoria vaikuttamisen väyliä puoluejohtoon, eduskunta- ja ministeripöytiin.

Avainsanat: Keskusta, valtuusto


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini