Toivon työlleni jatkoa

Share |

Perjantai 24.5.2019


Vaalit käydään kahden päivän päästä. Vauhtia riittää loppuun asti ja todella toivon, että ihmiset innostuvat äänestämään sunnuntaina. Vaalityön pyörteessä pysähdyin kyydityksen ajaksi miettimään miksi teen jälleen täysillä vaalitöitä ympäri Suomen ja vastaus on yksinkertainen: toivon työlleni jatkoa Euroopan parlamentin jäsenenä.

Työ Euroopan parlamentissa on mielenkiintoista. Saan edistää asioita, joilla on merkitystä yli 500 miljoonan ihmisen arkeen. Olen mukana vaikuttamassa päätöksiin, jotka koskevat ilmastokysymyksiä, otan kantaa kauppasuhteisiin, edistän maatalouden kannattavuutta ja huolehdin Euroopan kilpailukyvyn kasvusta.

Olen Euroopan pohjoisin meppi. Joudun hoksauttamaan etelän meppikollegoja Suomen pitkistä etäisyyksistä, harvasta asutuksesta ja neljästä eri vuodenajasta. Me elämme Euroopan reunalla, metsän keskellä ja peräänkuulutan järkivihreitä päätöksiä. 

Toivon työlleni jatkoa. On aika rakentaa yhtenäistä Eurooppaa, joka huomioi ihmisten, yritysten, erilaisten alueiden ja koko maapallomme tarpeet. Eurooppa olemme me. Yhdessä.

Olen huolehtinut yhteisistä asioista koko elämäni. Jo pienenä tyttönä järjestelin koulussa luokkaretkeä, tapahtumia ja harrastusmahdollisuuksia. Siitä ne saappaat kasvoivat opiskelija-, nuoriso-, kunta- ja maakuntapolitiikkaan. Reippaat 11 vuotta sain tehdä töitä Suomen eduskunnassa kansanedustajana.

Juureni ovat vankasti Pohjanmaan turpeessa ja elämänkatsomusta ovat opettaneet puolestaan Perämeren tyrskyt. Olen innokas joukkuepelaaja, tsemppari ja onnellinen perheestäni, suvustani ja ystävistä. 

Näillä eväillä on hienoa ponnistaa Eurooppaan. Vaikuttamaan asioihin, joilla on merkitystä. Haluan olla Euroopan kokoinen meppi.

20190520_uutiskirje_loppukuva.JPG


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini