Keskustan puoluekokous Turussa

Share |

Torstai 12.6.2014 klo 10.40


Taas mennään. Kaksi vuotta sitten Rovaniemellä, nyt puoluekokous Turussa. Mukava tavata oman maakunnan ja koko Suomen keskustalaisia. Ja päästään sitä päättämäänkin useasta asiasta.

Päähuomion jo etukäteen puoluekokouksessa ovat ottaneet henkilövalinnat. Järjestön tulee olla jäsenistönsä näköinen. Keskustassa tärkeintä on löytää joukkue, jolla hengitetään järjestötyö iskukykyiseksi 2020-luvulle, rakennetaan aatteellinen uudistusohjelma ja keskitytään voittamaan seuraavat eduskuntavaalit. Johtoviisikolta odotetaan onnistumisia yhtä lailla kuin järjestöväeltä uudistumista. Ollaan samassa veneessä.

keskusta_ilmapallot.jpg

Minun valintani Keskustan puheenjohtajaksi on Juha Sipilä. Hän on lunastanut lupauksensa, halukas tekemään lujasti työtä kansanliikkeemme hyväksi ja erityisesti menestynyt aitona ihmisenä johtajatehtävässä.

Varapuheenjohtajiksi toivon jatkamaan Annika Saarikon ja Juha Rehulan. Kolmannen varapuheenjohtajan valinta jää kokouksen fiiliksen ja lobbauksen varaan. Mietin vielä valintaani.

Keskustan puoluesihteeriksi suosikkini on Janne Seurujärvi. Hänellä on parhaat edellytykset uudistaa Keskustaa vankan kokemuksen, mutta myös uusien tuulahdusten kautta. Puolueen talous, perusjärjestötyö, vaaleihin valmistautuminen sekä itse Keskusta tarvitsevat ryhtiliikkeen. Luotan Jannen osaamiseen ja intoon.

Puoluekokouksessa sunnuntai on pyhitetty poliittisen ohjelman, aloitteiden ja järjestöllisten asioiden päättämiseen. Paljon tärkeitä asioita myös näissä päätöksissä.

Nähdään Turussa. Nautitaan kokoustunnelmasta ja aatteen virtauksista.


Kommentit

12.6.2014 14.14  Raili Myllylä

Että puoluesihteeriasiassa etelä-pohjalaisten kanssa samassa rintamassa??
Tässä tilanteessa - edusuntavaalit ja mahdolliset hallitusneuvottelut - kannatan Laanista.

12.6.2014 15.10  Kaarina Torkkola

Harmi vaan, että monet käyvät vain lauantaina, vaikka kaikki tärkeät asiat käydään läpi ja päätetään vasta sunnuntaina.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini