Keskusta kesäkokouksessa Turussa

Share |

Keskiviikko 22.8.2012


Kesän jäljiltä politiikka on leimahtanut taas liekkeihin. Lähes kaikki eduskuntaryhmät ovat kokoontuneet kesäkokouksiin. Turussa paikalla oli innokas keskustalainen joukko. Oli lomailtu, tavattu kansalaisia ja tehty kunnallisvaalityötä. 

Hioimme kannanottoja ajankohtaisiin asioihin. Vanhuspalvelulaki, poliisin resurssien karsiminen, kuntauudistus, kotimainen ruoka, euro-politiikka ja monet muut aiheet pysyivät mukana keskustelussa. Päätimme kuitenkin pitää terän kokoomuksen ja sdp:n ajaman suurkuntahankkeen vastustamisessa. Keskusta haluaa että koko Suomen potentiaali otetaan käyttöön tulevaisuuden hyvinvoinnin turvaamiseksi. 

Nyt olen matkalla Mynämäen kunnanvaltuuston saliin, jossa keskustan puheenjohtaja Juha Sipilän kanssa saamme kuulostella mynämäkeläisiä askarruttavia asioita. Tässä keskusta toteuttaa hajauttamisen arvojaan: vaikka kesäkokouksemme pidetään Turussa, emme unohda Varsinais-Suomen pieniä paikkakuntia, kaikki kansanedustajamme hajautuvat ympäri maakuntaa tutustumaan paikalliseen elämään myös suurten keskusten ulkopuolella.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini