Olli - vakaa kuin kallio

Share |

Sunnuntai 21.1.2024


Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Seuraavien viikkojen aikana valitaan Suomen tasavaltaan uusi presidentti. Sauli Niinistö jättää isot saappaat seuraajalleen. Hänen aikana Suomi ja maailma on elänyt melkoisen murroksen, josta viimeisin on Suomen liittyminen puolustusliitto NATOn jäseneksi.

Maailmalla kuohuu. Suurvallat mittelöivät keskenään. Euroopassa olemme monen ristitulen keskellä. Euroopassa on sota. Meidän ja Yhdysvaltojen tuki Ukrainalle sotatarvikkeineen on ollut korvaamaton. Venäjän uho on kova ja presidentti Putinin suunnitelmista emme tiedä mitään. Kiina pelaa useilla korteilla - hakien liittolaisia ja talouskasvua. Lähi-itä elää konfliktista toiseen. 

Näinä tuulisina aikoina tarvitsemme Suomen presidentiksi vakautta, harkintaa ja kokemusta. Näitä ominaisuuksia löytyy Olli Rehnistä. Olli on työskennellyt monella tasolla politiikassa - kansanedustajana, ministerinä, meppinä ja komissaarina. Hänen osaamisensa ja paineensietokykynsä on taatusti testattu erityisesti kansainvälisten tehtävien kautta.

Vaikka presidentin tehtäviin kuuluu ensisijaisesti ulko- ja turvallisuuspolitiikan johtaminen yhteistyössä eduskunnan ja valtioneuvoston kanssa, ovat kansalliset asiat myös agendalla. Nykyinen tehtävä Suomen pankin pääjohtajana todistaa talousosaamisen kyvyistä. Olli on yrittäjäperheen poikana tarkka raha-asioista. Hänestä saamme myös arvojohtajan, joka kohtaa jokaisen ihmisen samalta katseentasolta.

Luotan Olli Rehnin kykyyn presidenttinä. Vahva suositus äänestää numeroa kolme!

Avainsanat: Presidentinvaalit, Keskusta, Olli Rehn


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini