Kesäkokouksessa Hyvinkäällä

Share |

Torstai 21.8.2014 klo 15.44


Keskustan eduskuntaryhmä järjesti ensimmäisen kesäkokousosionsa Hyvinkäällä. Kokous pidettiin avoimena torikokouksena, joten yleisöllä oli mahdollisuus osallistua kokouksessa käytyyn keskusteluun. Avoimella kokouksella halusimme tuoda poliittista päätöksentekoa entistä lähemmäksi kansalaisia. Yleisöltä saatu palaute kaikille avoimesta kokouksesta oli kannustavaa.

Kokouksessa puhututtivat etenkin lähipalveluiden turvaaminen sote-uudistuksessa sekä jatkuvasti kasvussa olevaan eriarvoistumiseen puuttuminen jo ennaltaehkäisevästi. Talouskasvun eväiksi on otettava koko Suomen voimavarat. Jokaisessa maakunnassa on erilaista erikoisosaamista ja luonnonvaroja. Näitä tekijöitä hyödyntämällä meidän tulee luoda yrityksille olosuhteet, joissa yrityksillä on hyvät kasvumahdollisuudet ja tarve uusille työntekijöille. Vain yrittäjyyden edistämisen kautta pystymme luomaan uusia työpaikkoja.

kesakokous2.jpg

Kokouksessa julkaisimme Työtä ja tervettä järkeä -ohjelman. Ohjelmassa on 101 ehdotusta siitä, millä tavoin saisimme byrokratiaa keveämmäksi ja lainsäädäntöä entistä järkevämmäksi. Käy tutustumassa ehdotuksiin ja jätä omasi keskusta.fi-sivulla.

kesakokous3.jpg

Puheenjohtaja Sipilä korosti puheessaan, että niukkuuden aikana on panostettava niihin investointeihin, joilla voidaan luoda pysyviä työpaikkoja suomalaisille.

kesakokous42.jpg

Perjantaina kesäkokous jatkuu Keravalla.

Tervetuloa aamukahvitilaisuuteen Puuvalonaukiolle klo 8.30. Mukana on keskustan kansanedustajia sekä europarlamentaarikko Olli Rehn.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini