Stubbin kahden kerroksen väkeä

Share |

Keskiviikko 10.12.2014 klo 15.19


Viime päivien gallupit ovat povanneet keskustalle lähes 30 prosentin kannatusta. Vaikka yhtään ääntä eduskuntavaaleissa ei ole annettu, niin jotakin gallupit kuitenkin kertovat. Keskustan linja ja toimintatavat saavat kansalta kannatusta ja luottamusta.
 
Kokoomuksessa keskustan kannatusluvut ovat saaneet pääministerin ja puolueen puheenjohtajan päästämään sammakkoja suustaan. Stubbin mielestä tulevissa vaaleissa ”kansa päättää modernin tai vanhanaikaisen sekä kansainvälisen tai sulkeutuneen Suomen puolesta tai sitä vastaan”. Stubb luokittelee kokoomusta äänestävät edistyksellisiin kansalaisiin, kun taas keskustaa äänestävät haikailevat Stubbin mukaan paluuta vanhaan.
 
Pääministerin kommentti on täysin suomalaisten äänestäjien harkintakykyä aliarvioiva. Pääministerin tehtävänä ei muutenkaan ole kansalaisten äänestyspäätösten analysointi tavalla, jossa ainoa oikea tapa äänestää on antaa ääni kokoomukselle. Äänestäjät osaavat tehdä äänestyspäätöksensä ilman kokoomuspomon asiatonta opastusta.
 
Suomalaiset ovat tyytymättömiä hallituksen aikaansaamattomuuteen ja kompurointiin hankkeessa kuin hankkeessa. Muutosta kaivataan, jotta Suomen talous saadaan noususuuntaan, suomalaisille työpaikkoja, toimivia ja lähellä olevia peruspalveluja kuntalaisille sekä koulutusta kaikille nuorille asuinpaikasta riippumatta.
 
Kokoomus ajaa vaalitavoitteissaan pontevasti suvaitsevaisuutta. Nyt, kun oma asema näyttää uhatulta, suvaitsevaisuuskin häviää. Ainoana tienä eteenpäin pidetään kokoomuksen linjaa. Sillä linjalla Suomen linjaa ei kuitenkaan ole saatu käännettyä. Nyt tarvitaan Suomelle paremman tulevaisuuden tekijöitä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini