Mirja, Pohjoisen puolustaja

Share |

Torstai 16.4.2015 klo 15.39


Suomen taloudellinen ja poliittinen tila on ennennäkemättömän solmussa. Maamme heittelehtii syvällä laman kourissa ilman minkäänlaista suuntaa tai tavoitteita paremmista ajoista. Ääni keskustalle on samalla ääni muutokselle nykyhallituksen saamattomuuteen. Suomen asiat on saatava kuntoon.

Miksi Mirja, #78 on hyvä valinta näissä eduskuntavaaleissa? Olen toiminut kansanedustajana kaksi kautta, ja olen rakentanut tiiviit verkostot niin kotimaakuntaamme kuin valtakunnallisiin päättäjiin ja sidosryhmiin. Tunnen maakuntamme asiat, mahdollisuudet ja ongelmat erittäin hyvin, ja haluan tehdä lujasti töitä sen eteen, että Pohjois-Suomi säilyy elinvoimaisena ja eteenpäin suuntautuvana alueena.

Pohjois-Suomi tarvitsee vahvan edunvalvojan, jotta eduskunnassa muistetaan, että Ruuhka-Suomen ulkopuolellakin on oltava tasavertaiset mahdollisuudet laadukkaaseen elämään.  

mirja-6625.jpg

Olen perheen äiti, joten tunnen hyvin lapsiperheiden arjen haasteet. Perheiden hyvinvoinnin lisäksi minulle tärkeitä aiheita ovat etenkin koulutukseen, toimivaan ja turvalliseen liikenteeseen, energiaan ja lähiruokaan liittyvät teemat. Olen kalastajan tytär, joten tunnen hyvin suomalaisen ruoan tuottajan ja pienyrittäjän arjen. Luokanopettajan ammattini kautta myös koulumaailma tarpeineen ovat minulle tuttuja. Koulutuksen saavutettavuus on turvattava joka puolella maatamme. Pieni Suomi on aina pärjännyt maailmalla laadukkaan koulutuksen turvin, ja koulutusta meidän kehitettävä maailman parhaaksi.

Tarvitsemme toimivan ja paremmassa kunnossa olevan infran. Tiet, radat ja satamat vaativat pikaista kunnostusta. Bioenergia tulee olemaan yksi työllistävimmistä aloista. Työtä meille suomalaisille täytyy saada. Aion työskennellä vahvasti bioenergiahankkeiden puolesta, sillä energiansaannin lisäksi meillä on mahdollisuus synnyttää jopa 200 000 uutta työpaikkaa bioenergian ympärille.

Vaalikentillä kierrän vielä perjantain ja lauantain aamusta iltaan. Tule rohkeasti juttelemaan Sinulle tärkeistä aiheista. Kotisivujeni kalenterista näet, missä olen liikkeellä. Muista käyttää ääntäsi sunnuntain vaalipäivänä!

Mirja #78


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini