Tiedote: Europarlamentaarikko Mirja Vehkaperä valitsi avustajansa

Share |
07.09.2018

TIEDOTE

7.9.2018

 

Europarlamentaarikko Mirja Vehkaperä valitsi avustajansa

 

Euroopan parlamentin jäsenenä kesäkuussa työskentelynsä aloittanut Mirja Vehkaperä on valinnut avustajansa. Brysselissä Vehkaperän avustajina toimivat Ulla Grönlund, Heidi Höök ja Laura Salo.

 

Ulla Grönlund on kotoisin Keminmaasta. Hänellä on kansainvälisen politiikan maisterin tutkinto Birminghamin yliopistosta. Grönlundin vastuualueena on kehitysvaliokuntaan liittyvien asioiden seuraaminen ja valmistelu. Grönlund vastaa myös toimiston hallinnollisista tehtävistä.

 

Heidi Höök toimii Vehkaperän neuvonantajana erityisesti Euroopan Parlamentin ulkoasiainvaliokuntaan liittyvissä aihekokonaisuuksissa, ja seuraa myös kehitysyhteistyökysymyksiä. Valtiotieteen maisteri Höök on aiemmin työskennellyt ulkopolitiikan, kehitysyhteistyön, kansainvälisen lain ja ihmisoikeuskysymysten parissa sekä toimittajana Suomessa, Brysselissä, Lähi-idässä ja eri puolilla Afrikkaa.

 

Brysselin toimistossa on aloittanut viestintäavustajana maatalous- ja metsätieteiden maisteri Laura Salo. Hän työskenteli ennen parlamenttiin siirtymistään Euroopan metsänomistajien keskusjärjestössä Brysselissä.

 

Vehkaperän kotimaan erityisavustajana toimii hallintotieteiden maisteri ja kasvatustieteiden kandidaatti Tiina Kovalainen. Kovalaisen toimipaikkana on Oulu. Hän vastaa Eurooppa-politiikan yhteyksistä kotimaan politiikkaan sekä sidosryhmäyhteistyöstä kotimaassa. Kovalainen on työskennellyt pitkään eduskunnassa kansanedustajien avustajana, ja viimeisimpänä Vehkaperän eduskunta-avustajana.

 

Yhteiskuntatieteen maisteri Ossi Martikainen toimii Mirjan Vehkaperän neuvonantajana mm. kehitys- ja ulkopolitiikan kysymyksissä. Martikainen on toiminut pitkään Euroopan parlamentin jäsenten ja Ulkomaankauppa- ja kehitysministerin avustajana. Hän on myös Euroopan alueiden komitean jäsen ja luonnonvarat-valiokunnan puheenjohtaja.

 

 

Lisätietoja:

Mirja Vehkaperä

Euroopan parlamentin jäsen (MEP)

puh. +358 50 512 1949

15.11.2018Turun Sanomien Eurooppa-areenan viikon väite: Euroopan parlamentin toiminnot pitäisi keskittää Brysseliin
14.11.2018Mirjan kolumni Akavalaisessa: Koulutukseen on panostettava kehittyvissä maissa
13.11.2018Tiedote: Keskustamepit: Uusiutuvan energian direktiivi turvaa kasvun edellytykset Suomen biotaloudelle
05.11.2018Tiedote: MEP Mirja Vehkaperä Oulussa: Pohjois-Pohjanmaalla vahvat edellytykset seuraavalle aluekehitysrahoituksen kaudelle
02.11.2018Tiedote: MEP Mirja Vehkaperä Kalajoella: Kotimainen ruoka menestyy uusien markkina-alueiden ja muuntautumiskyvyn keinoin
01.11.2018Mirjan blogi Suomenmaassa: Parlamentilta tuki nuorille EU:n ensi vuoden talousarviossa
27.10.2018Mirjan mielipidekirjoitus Kalevassa: Uusi amis tarvitaan
25.10.2018Tiedote: Keskustan europarlamentaarikot: EU liikkuu lähemmäs Suomen hyviä käytäntöjä eläinlääkkeiden käytössä
12.10.2018Tiedote: Europarlamentaarikko Vehkaperä: EU:n on vahvistettava suhteitaan naapurivaltioihin laajentumisen sijaan
11.10.2018Mirjan blogi Suomenmaassa: Tytöt tikunnokassa

Siirry arkistoon »