Tiedote: Europarlamentaarikko Mirja Vehkaperä valitsi avustajansa

Share |
07.09.2018

TIEDOTE

7.9.2018

 

Europarlamentaarikko Mirja Vehkaperä valitsi avustajansa

 

Euroopan parlamentin jäsenenä kesäkuussa työskentelynsä aloittanut Mirja Vehkaperä on valinnut avustajansa. Brysselissä Vehkaperän avustajina toimivat Ulla Grönlund, Heidi Höök ja Laura Salo.

 

Ulla Grönlund on kotoisin Keminmaasta. Hänellä on kansainvälisen politiikan maisterin tutkinto Birminghamin yliopistosta. Grönlundin vastuualueena on kehitysvaliokuntaan liittyvien asioiden seuraaminen ja valmistelu. Grönlund vastaa myös toimiston hallinnollisista tehtävistä.

 

Heidi Höök toimii Vehkaperän neuvonantajana erityisesti Euroopan Parlamentin ulkoasiainvaliokuntaan liittyvissä aihekokonaisuuksissa, ja seuraa myös kehitysyhteistyökysymyksiä. Valtiotieteen maisteri Höök on aiemmin työskennellyt ulkopolitiikan, kehitysyhteistyön, kansainvälisen lain ja ihmisoikeuskysymysten parissa sekä toimittajana Suomessa, Brysselissä, Lähi-idässä ja eri puolilla Afrikkaa.

 

Brysselin toimistossa on aloittanut viestintäavustajana maatalous- ja metsätieteiden maisteri Laura Salo. Hän työskenteli ennen parlamenttiin siirtymistään Euroopan metsänomistajien keskusjärjestössä Brysselissä.

 

Vehkaperän kotimaan erityisavustajana toimii hallintotieteiden maisteri ja kasvatustieteiden kandidaatti Tiina Kovalainen. Kovalaisen toimipaikkana on Oulu. Hän vastaa Eurooppa-politiikan yhteyksistä kotimaan politiikkaan sekä sidosryhmäyhteistyöstä kotimaassa. Kovalainen on työskennellyt pitkään eduskunnassa kansanedustajien avustajana, ja viimeisimpänä Vehkaperän eduskunta-avustajana.

 

Yhteiskuntatieteen maisteri Ossi Martikainen toimii Mirjan Vehkaperän neuvonantajana mm. kehitys- ja ulkopolitiikan kysymyksissä. Martikainen on toiminut pitkään Euroopan parlamentin jäsenten ja Ulkomaankauppa- ja kehitysministerin avustajana. Hän on myös Euroopan alueiden komitean jäsen ja luonnonvarat-valiokunnan puheenjohtaja.

 

 

Lisätietoja:

Mirja Vehkaperä

Euroopan parlamentin jäsen (MEP)

puh. +358 50 512 1949

25.05.2019Mirjan blogi: Osaamisen kehittämistä ja elinikäistä oppimista täytyy tukea
24.05.2019Mirjan blogi: Toivon työlleni jatkoa
24.05.2019Suomenmaa: Pakotteiden laajeneminen energiasektorille haitallista Suomelle ja EU:lle
23.05.2019MustRead: "EU:n turvapaikkapolitiikasta keskustellaan nyt laittomien tulijoiden ehdoilla", sanoo sitovia kiintiöitä kannattava suomalaismeppi
22.05.2019Komissaariehdokkaita tarjolla
22.05.2019Turun Sanomat: Suomalaista ruokaa myös tulevaisuudessa
21.05.2019Mirjan blogi Kalevassa: Suomen varmistettava liikennehankkeille EU-rahoitus
21.05.2019Tiedote: Pohjoinen Ulottuvuus ja Venäjä esiin Suomen EU-puheenjohtajuuskaudella
20.05.2019Selänne-lehti: Mirja Vehkaperä: "Ilmasto-, maahanmuutto- ja energiakysymysten isot linjat ratkaistaan Euroopassa"
20.05.2019Suomenmaa: Keskustameppi Vehkaperä vaatii EU:n maata­lous­po­li­tiik­kaan ja kansalliseen hallintoon joustavuutta

Siirry arkistoon »