Tiedote: Europarlamentaarikko Mirja Vehkaperä valitsi avustajansa

Share |
07.09.2018

TIEDOTE

7.9.2018

 

Europarlamentaarikko Mirja Vehkaperä valitsi avustajansa

 

Euroopan parlamentin jäsenenä kesäkuussa työskentelynsä aloittanut Mirja Vehkaperä on valinnut avustajansa. Brysselissä Vehkaperän avustajina toimivat Ulla Grönlund, Heidi Höök ja Laura Salo.

 

Ulla Grönlund on kotoisin Keminmaasta. Hänellä on kansainvälisen politiikan maisterin tutkinto Birminghamin yliopistosta. Grönlundin vastuualueena on kehitysvaliokuntaan liittyvien asioiden seuraaminen ja valmistelu. Grönlund vastaa myös toimiston hallinnollisista tehtävistä.

 

Heidi Höök toimii Vehkaperän neuvonantajana erityisesti Euroopan Parlamentin ulkoasiainvaliokuntaan liittyvissä aihekokonaisuuksissa, ja seuraa myös kehitysyhteistyökysymyksiä. Valtiotieteen maisteri Höök on aiemmin työskennellyt ulkopolitiikan, kehitysyhteistyön, kansainvälisen lain ja ihmisoikeuskysymysten parissa sekä toimittajana Suomessa, Brysselissä, Lähi-idässä ja eri puolilla Afrikkaa.

 

Brysselin toimistossa on aloittanut viestintäavustajana maatalous- ja metsätieteiden maisteri Laura Salo. Hän työskenteli ennen parlamenttiin siirtymistään Euroopan metsänomistajien keskusjärjestössä Brysselissä.

 

Vehkaperän kotimaan erityisavustajana toimii hallintotieteiden maisteri ja kasvatustieteiden kandidaatti Tiina Kovalainen. Kovalaisen toimipaikkana on Oulu. Hän vastaa Eurooppa-politiikan yhteyksistä kotimaan politiikkaan sekä sidosryhmäyhteistyöstä kotimaassa. Kovalainen on työskennellyt pitkään eduskunnassa kansanedustajien avustajana, ja viimeisimpänä Vehkaperän eduskunta-avustajana.

 

Yhteiskuntatieteen maisteri Ossi Martikainen toimii Mirjan Vehkaperän neuvonantajana mm. kehitys- ja ulkopolitiikan kysymyksissä. Martikainen on toiminut pitkään Euroopan parlamentin jäsenten ja Ulkomaankauppa- ja kehitysministerin avustajana. Hän on myös Euroopan alueiden komitean jäsen ja luonnonvarat-valiokunnan puheenjohtaja.

 

 

Lisätietoja:

Mirja Vehkaperä

Euroopan parlamentin jäsen (MEP)

puh. +358 50 512 1949

21.09.2018Mirjan blogi Kalevassa: Työllisyys nousussa
15.09.2018Tiedote: MEP Vehkaperä ja kansanedustaja Kulmuni: Arktisen alueen peruspalveluihin vauhtia digitaalisuudesta
12.09.2018Tiedote: Keskustan MEP-kolmikko: Taiteentekijä on palkkansa ansainnut
08.09.2018Mirjan mielipidekirjoitus Kalevassa: Maahanmuuton perimmäisiin syihin on tartuttava, ja niihin voidaan vaikuttaa ke­hi­tys­po­li­tii­kan ja -rahoituksen keinoin
07.09.2018Tiedote: Europarlamentaarikko Mirja Vehkaperä valitsi avustajansa
23.08.2018Mirjan blogi Kalevassa: Kuuman kesän syitä ja seurauksia
17.08.2018Kaleva: Keskustan Mirja Vehkaperä asettuu ehdolle eurovaaleissa - ei aio lähteä eduskunta- tai maa­kun­ta­vaa­lei­hin
16.08.2018Forum24: "Venäjän kanssa pitää puhua"
15.08.2018MT: "Maatalous on osa kansallista turvallisuutta"
28.07.2018HS: Suomen uusin europarlamentaarikko vaihtoi eduskunnan Brysseliin alle viikon varoitusajalla "En kovin montaa minuuttia edes harkinnut asiaa"

Siirry arkistoon »