Ympäristövaliokunta vierailee Keski-Suomessa

24.05.2018

​Eduskunnan ympäristövaliokunta vierailee Jyväskylässä ja Metsä Fibren Äänekosken biotuotetehtaalla 29.–30. toukokuuta. Matkallaan valiokunta tutustuu muun muassa ajankohtaisiin biotalouteen ja metsätalouteen liittyviin kysymyksiin sekä VTT:n tutkimushankkeisiin.

Tiistaina 29. toukokuuta valiokunta järjestää yhteistyössä Jyväskylän kaupungin ja Keski-Suomen liiton kanssa Biotaloutta ja biodiversiteettiä -keskustelutilaisuuden Jyväskylän kaupungintalolla (Vapaudenkatu 32, klo 15.30–17.00). Tilaisuus on yleisölle avoin. Keskustelua johtaa ympäristövaliokunnan puheenjohtaja Satu Hassi.

Tilaisuudessa puhuvat: johtaja Minna Lappalainen, Biotalousinstituutti (JAMK) professori Mikko Mönkkönen, Jyväskylän yliopisto, bio- ja ympäristötieteen laitos puheenjohtaja Heikki Helle, Keski-Suomen lintutieteellinen yhdistys puheenjohtaja Mikko Tiirola, MTK:n metsävaltuuskunta projektipäällikkö Outi Pakarinen, Keski-Suomen liitto Puhujat tarkastelevat aihetta laajasti tutkimuksen, ympäristön ja liiketoiminnan mahdollisuuksien kannalta. Puheenvuorojen on aikaa yleisökysymyksille.

Matkalle osallistuvat ympäristövaliokunnan puheenjohtaja Satu Hassi (vihr.), varapuheenjohtaja Silvia Modig (vas.) sekä jäsenet Anders Adlercreutz (r.), Tiina Elovaara (sin.), Petri Honkonen (kesk.), Susanna Huovinen (sd.), Hanna Kosonen (kesk.), Eeva-Maria Maijala (kesk.) ja Mirja Vehkaperä (kesk.).

 

18.05.2020Oulun talouden tervehdyttämispaketti
20.03.2020Oulun kaupungin tiedotuskanava on www.ouka.fi/korona
21.02.2020Mirja Vehkaperä ehdolla Oulun kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi
12.02.2020Euroopan alueiden komitean valintoja
25.05.2019Mirjan blogi: Osaamisen kehittämistä ja elinikäistä oppimista täytyy tukea
24.05.2019Mirjan blogi: Toivon työlleni jatkoa
24.05.2019Suomenmaa: Pakotteiden laajeneminen energiasektorille haitallista Suomelle ja EU:lle
23.05.2019MustRead: "EU:n turvapaikkapolitiikasta keskustellaan nyt laittomien tulijoiden ehdoilla", sanoo sitovia kiintiöitä kannattava suomalaismeppi
22.05.2019Komissaariehdokkaita tarjolla
22.05.2019Turun Sanomat: Suomalaista ruokaa myös tulevaisuudessa

Siirry arkistoon »