Kuntavaalit 2021 - Eteenpäin!

Olen reipas nelikymppinen poliitikko, perheenäiti ja innokas luonto- ja kuntoliikkuja. Olen koulutukseltani luokanopettaja. Työskentelen kokopäiväisesti Oulun kaupunginhallituksen puheenjohtajana. 

Tavoitteeni on rakentaa Oulusta maailman paras paikka viihtyä, opiskella, tehdä töitä, perustaa perhe, elää turvattu vanhuus ja harrastaa aktiivisesti. Olen yhteytesi kaupungin päätöksentekoon.

Viedään Oulua Eteenpäin!

Oulua kehitetään reunoja myöten
Oulu on minulle erilaisten kylien, alueiden ja urbaanin keskustan kokonaisuus. Hyödynnetään asumisen väljyys, kylien omaleimaisuudet ja luonnon mahdollisuudet. Lähipalvelut on löydyttävä läheltä. Koulu- ja terveyspalveluiden saatavuus on turvattava eri puolilla laajaa Oulua. Olen hullantunut merellisen Oulun kehittämisestä.

Yrittäjyys, työllisyys ja elinvoima
Oulu kasvaa ja kehittyy osaamisesta ja hyvästä työllisyydestä. Yrittäjyyden ilmapiiriä on parannetava ja kaupungin vetovoimaa kansainvälisyydessä edistettävä. Se tarkoittaa kaupungin tiivistä yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa, hyvää maankäyttö- ja tonttipolitiikkaa sekä investointeja perusinfraan.

Välittäminen, yhteisöllisyys ja me henki
Haluan, että jokainen viihtyy ja tykkää asua Oulussa. Täältä löytyy luontoa, harrastusmahdollisuuksia, eläviä tapahtumia ja vireätä kylätoimintaa. Me oululaiset välitämme toisistamme ja puhumme Oulusta positiiviiseen sävyyn. Oulua voi rakastaa!Tavoitteeni on rakentaa Oulusta maailman paras paikka viihtyä, opiskella, tehdä töitä, perustaa perhe, elää turvattu vanhuus ja harrastaa aktiivisesti. Olen yhteytesi kaupungin päätöksentekoon.


__________________________________________________________________

TUE KUNTAVAALITYÖTÄ. Voit lahjottaa vaalityökassaani ja osallistua. Kiitos!
Myötätuulessa eteenpäin ry FI1057407520051359

__________________________________________________________________

Vuoden 2021 kuntavaalien vaalipäivä on sunnuntai 13.6.2021. Ennakkoäänestys järjestetään kotimaassa 26.5.-8.6.2021. Käytä ääntäsi!

Kuvateksti